Termékkeresés:

1. nap Aggtelek - Gömörszőlős

Aggtelek község (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), ismertségét Közép-Európa leghosszabb barlangjának, a Baradla-barlangnak köszönheti. 

Az aggteleki rajtot követően az országhatár felé vesszük az irányt, ahol a magyar oldalon erdő, szlovák oldalon szántó és termőföldek váltják egymást, jó idő esetén szép a kilátás a Mátra felé. Zádorfalva felé menet egy varázslatos dombvidéken találjuk magunkat, ahol végeláthatatlan rétek és mezők látványában gyönyörködhetünk. Zádorfalván lesz az első ellenőrzőpontunk, vízvételi és élelmiszervásárlási lehetőséggel.

A kék jelzést követve Gömörszőlős felé haladunk tovább. Ma ez a kis falu  ad otthont egy környezetbarát technológiákat és biogazdaságot bemutató oktatóközpontnak, illetve a hagyományok továbbélését kívánják elősegíteni az itt működő múzeummal, mely a gyapjúfeldolgozás folyamatát mutatja be a látogatóknak.A Gömörszőlősi lovas udvarban várják sátorhelyek és meleg vacsora a megfáradt vándorokat.

Távolság: 22 km Szint: 200 m

Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre