Termékkeresés:

Anyaghasználati útmutató

Sok szövetünket, anyagunkat magunk fejlesztjük, házon belül, vagy partnereinkkel szorosan együttműködve. Mivel hosszú éveken át gyűjtöttük, és gyűjtjük ma is tapasztalatainkat a túrázásról, úgy véljük, tudjuk, mi tesz egy terméket tartóssá, a szöveteket használatra alkalmassá. Ez a tapasztalat a termékfejlesztésünk alapja: a termékek és használatuk alapos ismerete.

Első számú elvárás a tartósság

Van egy követelmény, amit elébe helyezünk minden másnak: szöveteink legyenek képesek nagyon hosszú időn át elviselni a mostoha viszonyokat és a kemény bánásmódot. Úgy gondoljuk, hogy az általunk gyártott ruhaneműnek és felszerelésnek kötelessége éveken keresztül szolgálni a használóját, akkor is, ha nehéz körülmények között viselik és újból és újból igénybe veszik, s közben soha ne kelljen bennük csalódni; feleljenek meg mindig a követelményeknek, és egyszer még unokáinak is kedvenceivé váljanak. Ezért hívják sokan túra-kellékeinket generációkat kiszolgáló termékeknek: ezt a besorolást szívesen vállaljuk.

Anyagtípusok

A különböző igényekhez különböző anyag- és szövettípusokat használunk, ám mindegyikre igaz, hogy a szabadban való használatra készül. Ezen az oldalon a szöveteinkről és azok különleges tulajdonságairól olvashat: a tartósságukról, a G-1000 sokoldalú felhasználhatóságáról, például, hogy akár hűs is tud lenni; és a gyorsan száradó MicroTravelről valamint a kiváló minőségű pehely töltőanyagunkról, egészen a már-már legendává váló Vinylon F-ig.

G-1000

G-1000

A világ egyik legjobb outdoor anyaga A G-1000 a Fjällräven saját fejlesztésű, kopásálló és sokoldalú anyaga, amely... Olvasd tovább»

Pehely töltőanyag

Pehely töltőanyag

A pehelyruházat kötelez: Amikor Fjällräven pehelyruházatot választasz, 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy kíváló minőségű, etikusan előállított pehellyel bélelt terméket vásárolsz. Olvasd tovább»

G-Loft® Supreme

G-Loft® Supreme

Könnyű, és még átnedvesedve is szigetel A G-Loft Supreme a Fjällräven új, szintetikus bélése, amely kivételesen jó... Olvasd tovább»
Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre