Termékkeresés:

Sarkvidék

Télen túrázni fantasztikus élmény! A hideg, a tiszta levegő, a csodálatos természet és a hihetetlen mély csend egyike sincs meg nyáron. Az időjárás ugyanakkor pillanatok tört része alatt változhat ragyogó tavaszi napsütésből dühöngő viharrá, szinte teljes mértékben korlátozott látási viszonyokkal. Megfelelő felszereléssel és felkészültséggel azonban a téli túra egy örök élményé válhat.

Télidőben oltalmazó hótakaró borítja a szinte beláthatatlan területeket. Az addig nehezen elérhető helyek ugyan hozzáférhetőbbé válnak a sífutólécek használatával, de az erős, csípős, hideg szél miatt nehezen megközelíthetőek.
Ezért nagyon fontos hogy felkészültek legyünk, mind az elméleti tudás, mind a megfelelő felszerelések terén. Rengeteg információt gyűjtöttünk össze, többek között a hegyvidéki biztonság témakörében arról, hogy hogyan lehet jól tájékozódni a hegyekben, valamint hogy hogyan készülj fel egy ilyen túrára.

Q&A with Johan Skullman

Q&A with Johan Skullman

Kérdezz-felelek a túrafelszerelések szakértőjével Johan Skullmannal február 25-én a Facebook oldalunkon. 1 Olvasd tovább»

A téli öltözet

A téli öltözet

Rétegek elve A téli hónapokban, ideális esetben négy réteget kellene viselni, amit... Olvasd tovább»

Biztonság

Biztonság

Fent északon a téli szezon novemberben elkezdődik és egészen áprilisig tart Olvasd tovább»
Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre