Termékkeresés:

Sátrakhoz

Egy sátor legyen könnyű vinni, egyszerű felállítani és védja meg az anyatermészet dühétől. De mindezek a dolgok, amiket most természetesnek veszünk, nem volt mindig magától érthetődő. A vadonban alváshoz való megfelelő hajlék hiánya vezette a Fjällräven-t, hogy bemutassa a forradalmi Termo sátrát 1964-ban, a világ első nem-párásodó sátrát.

Majdnem 50 évvel később, folytatjuk az olyan sátrak gyártását, amelyekről elismeréssel szólnak a világ bármely pontján, mert könnyűek vinni, stabil felépítményt adnak, anélkül, hogy bonyolultá válnának és tele vannak okos ötletekkel.Olyan útmutatókat és ajánlásokat gyűjtöttünk össze ezen az oldalon, amelyek reményeink szerint segítenek a neked megfelelő sátor kiválasztásában. Találsz leírást, hogy miben is különböznek sátraink a többitől, és hogyan viseld gondját.

Products found: 3 Show: All
 1. Hogyan válassz sátrat

  Hogyan válassz sátrat

  A Fjällräven sátraknak két típusa van: alagút és kupolás sátrak. Néhány... Read more »
 2. Sátor részletek

  Sátor részletek

  A sátorunk az egyik legfontosabb darabja a felszerelésünknek. Menedéket nyújt... Read more »
 3. Sátrad karbantartása

  Sátrad karbantartása

  Ha használat során a sátor koszos lesz, a legtöbb esetben elegendõ a langyos... Read more »
 
Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre