Termékkeresés:

Göngyölt jávorszarvashús vörösáfonya-chutney-val

(4 fő részére)

700g jávorszarvasfelsál
150 g kéksajt
250g rókagomba
1 csokor petrezselyem
Vaj pirításhoz
300 ml tejszín  

Vajban süssük ki hirtelen a rókagombát. Vágjuk le a húsról a zsíros részeket, és szeleteljük fel nagyon vékonyra. A szeleteket terítsük ki egy vágódeszkán. Kicsit klopfoljuk. Vágjuk a sajtot annyi darabra, ahány hússzeletünk van. Sóval és borssal ízesítsük a húst. Minden hússzeletre helyezzünk egy darab sajtot, némi petrezselymet és néhány gombát, majd göngyöljük fel az egészet. Vajban barnítsuk meg a felgöngyölt húsokat, majd a húsléből és a tejszínből készítsünk mártást. Fél óráig lassú tűzön süssük a göngyölt húsokat a mártásban. 

Vörösáfonya-chutney  

Kevés olajban, némi cukorral együtt melegítsük fel az áfonyákat. Adjuk hozzá a gyömbért és az ecetet, forraljuk fel, majd hagyjuk kihűlni.

Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre