Termékkeresés:

Trangia hófajdpörkölt

A recept Evelina Åslund vadmadár-vadászati útmutatójából származik

(3-4 fő részére)

Negyed kiló rókagomba  
1 vöröshagyma  
Két hófajd mellfiléje  
Vaj  
Só és bors ízesítéshez
Egy kevés tejszín  
Néhány szem borókabogyó
Egy kevés vadhúsalaplé
Egy zacskónyi rukkola
Kukoricalepény 

Pirítsuk vajban a rókagombát és a vöröshagymát. Sóval és borssal ízesítsük. A mellfiléket vágjuk kis kockákra, vajban enyhén barnítsuk, majd sóval és borssal ízesítsük. Öntsünk rá egy kevés tejszínt, pár szem zúzott borókabogyót és egy kis vadhúsalaplét. És kész is van a hófajdpörkölt.  

Evelina Åslund a Trangia hófajdpörköltet kukoricalepénybe csomagolt rukkolaágyon tálalja.

Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre