Termékkeresés:

article

A Fjällräven nadrág

Szinte valamennyi outdoor tevékenységhez fejlesztünk nadrágokat, így nemcsak a túrázásokhoz, kirándulásokhoz de messzi sarkvidéki vagy trópusi utazásokhoz is. Minden Fjällräven nadrág közös jellemzője, hogy védelmet nyújt a szél, az eső ellen, igen strapabíróak ám egyidejűleg kényelmes viselet, és olyan kiváló tartósságot biztosít, hogy hosszú évekig veled lesz a természet szépségeinek felfedezése során. Mindazonáltal különböző szöveteket használunk, eltérő zsebmegoldásokat tervezünk, valamint különféle fazonú nadrágokat gyártunk, hogy így mindenki megtalálja outdoor tevékenységéhez a legtökéletesebb nadrágot. Itt többet megtudhatsz az alábbi négy fajta nadrágról: nadrág túrázáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez, nadrág utazásokhoz, nadrág az erdők világához, nadrág mindennapi használatra.

Nadrág túrázáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez, (Túrázás)

Ebben a kategóriában találod a Fjällräven legtartósabb nadrágjait. A legtöbb ilyen nadrág G-1000-es anyagból készül, ami nagy valószínűséggel a legváltozatosabb módon alkalmazható és legtartósabb szövet az outdoor világban. A sűrű szövésű G-1000-es szövet környezetbarát Grönland wax-szal impregnált, ami még inkább fokozza az anyag tartóssását és vízállóságát. Hogy növeld a nadrágod szövetének időtállóságát és ellenállóságát a szél és a víz ellenében, egyszerűen csak használj több waxot. De ha épp egy ragyogó, napsütéses időben vágsz neki a túrának, csak mosd ki a waxot a nadrágból. A véknyan viaszozott G-1000-es szövet  hűvösen tart, rendkívül kényelmes viseletet és maximális szellőzést biztosít. Találhatsz héj nadrágokat is túrázáshoz a Fjällräven víz-és szélálló Hydratic anyagából. Ezek a nadrágok átengedik a test izzadása során keletkező nedvességet így csökkenve annak kockázatát, hogy verejtéktől nedves légy, miközben továbbra is megvédenek az esőtől, hótól és egyéb természeti elemektől. Ha szeretnél többet megtudni a speciális G-1000 és Hydratic anyagokról, kattints a "anyagok" linkre a Fjällräven termékek oldalán.

Nadrág utazásokhoz (Utazás)

A Fjällräven utazáshoz ajánlott nadrágjai egyesítik magukban a strapabíróságot a kevés súllyal így a legtökéletesebb választások a melegebb szélességikörökbe tervezett kalandjainkhoz. Ezek a nadrágok ideálisak a forró nyári napokon, ellenállnak az UV sugárzásnak és a szennyeződésnek. Majdnem teljesen gyűrődésmentesek, súlyuk szinte semmi és minimális helyet foglalnak el a csomagban. Ezen nadrágok kifejezetten utazásra lettek tervezve és a Fjällräven saját fejlesztésű MT szövetéből készülnek.

Az MT előnye (MT azaz MicroTravel) az, hogy egyesíti a kis súlyt a nagy ellenállósággal, míg továbbra is megőrzi a pamut hűsítő tulajdonságait. Utazáshoz szintén kiváló a tartós és könnyített G-1000 Lite szövetből készülő nadrág is.

Nadrág vadászatokra (Erdő)

A Fjällräven vadászatokra ajánlott, vagy ún. erdei nadrágjai hihetetlenül kényelmesek, csendesek és telis-teli vannak hozzáadott praktikus részletekkel, amelyek igen hasznosak lehetnek vadászathoz, horgászathoz, madármegfigyeléshez és minden egyéb erdei tevékenységhez. Ezek a nadrágok a rendkívül tartós G-1000-es illetve a szintén saját fejlesztésű, szél-és vízálló Hydratic anyagokból készülnek.

Nadrág mindennapi használatra (Mindennapi Outdoor)

Ebben a kategóriában olyan nagyszerűen szabott, kiváló minőségű nadrágokat találhatsz, amelyek bárhol és bármikor viselhetőek - a funkcionalitás és a tartósság feláldozása nélkül. A mindennapi használatra szánt outdoor nadrágjaink G-1000-es valamint MT(Mikro Travel) anyagokból készülnek.

Amint láthatod, nálunk igen széles választékban találhatsz strapabíró ám egyben funkcionális nadrágokat, amelyek minden bizonnyal nélkülözhetlen darabjaivá válnak a természetben, a szabadban eltöltött óráknak. Elolvasva a nadrágok leírásait értheted, hogy valójában nehéz pontosan megmondani melyik a legeslegjobb típus – ez teljes mértékben attól függ, hogy mire akarod használni a nadrágod. Azonban bízunk benne, hogy van egy nadrágot, amely maradéktalanul tökéletes a számodra, megfelel érdeklődési és tevékenységi körödnek így állandóan veled lesz túráidon vagy a hétköznapokban.