Termékkeresés:

article

Az 5 leggyakoribb hiba

Szóval végre ott vagy, álmaid útja megvalósult! Alig várod, hogy végre lásd a Nagy Ötöst, az elefántot, a bivalyt, az orrszarvút, a leopárdod és az oroszlánt. Azonban egyetlen egyszerű hiba is teljesen tönkreteheti az egész utazást, és az álmaid útja valódi rémálommá válik. Most felsoroljuk az öt leggyakoribb hibát, amelyet már oly sokan elkövettek:

1. Divat

Ha divatos és túl harsány színű ruhákat vásárolsz. Előfordulhat hogy ezek nem csak az állatokat, de a port és piszokot is vonzák, mitöbb a kosz azonnal látszik rajtuk. Ehelyett viselj tipikus Fjällräven színeket, mint a khaki, a barna, a szürke és az olíva szín.

2. Időjárás

Ha megfeledkezel arról, hogy a készülődés során meleg ruházatot is bepakolj. Ahogyan elvárható a Nap hihetetlen forrón tűz le napközben. Ugyanakkor esténként és éjszakánként a hőmérséklet erősen lecsökken. Ha nem pakolsz be valamit, ami melegen tarthat megfázhatsz és természetesen végig zsörtölődni fogsz. Csomagolj be egy polár pulóvert és / vagy egy Fjällräven Safari kabátot ami melegen és boldogan fog tartani. Mondhatni, egyből jobb kedvre derülsz!

3. UV-védelem

Ha otthon felejted a szafari kalapod. A szafari kalap elengedhetetlen, hogy megvédjen az erős afrikai napsütéstől. Ne indulj el nélküle! Ez oly nagyon fontos, hogy érdemes átvennünk újra: ne indulj el nélküle!

4. Poggyász

Ha bepakolod a fél ruhásszekrényt. Nem lesz többre szükséged, mint 3 darab funkcionális ingre. A Fjällräven bambusz ing vagy MT (mikro-travel) ing tökéletes társ a szafarihoz. Hozzunk még két pár lecipzározható (zip-off) nadrágot MT (mikro-travel) anyagból és akkor mind a nadrág mind a rövidnadrág kérdése megoldott. Tégy még be egy polár pulóvert és / vagy egy Fjällräven szafari dzsekit, vagy mellényt, így az összes lényeges dolgot bármikor könnyedén elbírod. Túl nehéz, hatalmas hátizsákot nem akarsz cipelni, csak azért mert valamennyi felsődet és nadrágodat bepakoltad.

5. Cipők

Ha becsomagolod a nehéz túrabakancsod. Ha nem gyalogos szafarira indulsz, akkor nyugodtan hagyd otthon a súlyos túrabakancsodat. Ehelyett hozz néhány könnyű trekking cipőt.

Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre