Termékkeresés:

Önkéntes munka a Fjällrävennél

Vajon alkalmas vagy arra, hogy önkéntesként dolgozz a Fjällrävennél?

A Fjällräven 1990 óta fáradozik a sarkiróka-állomány növelésén, és most Te is részt vehetsz ebben a fontos projektben.

Júliusban öt tapasztalt túrázó kap lehetőséget arra, hogy önkéntesként elkísérje Anders Angerbjörnt és csapatát a svéd hegyekbe.

 Egy másik tapasztalt önkéntes társaságában tíz napot tölthetsz el a hegyekben, ahol leltárt fogtok készíteni azokról az állatokról, amelyekre a  sarki róka vadászik, megfigyelitek odúikat stb.

A hegyi környezetben egyedülálló élményekben lesz részed, közelebb kerülhetsz a sarki rókákhoz, és jobban megismerheted az életben maradásért folytatott küzdelmüket.

A verseny lezárult

A Fjällräven idei nyári, önkéntesi helyeiért folytatott verseny lezárult. Több mint 600 kérelem érkezett, ami egyszerűen csodálatos! A bírálóbizottság, amelynek tagjai között voltak Anders Angerbjörn professzor, Rasmus Erlandsson PhD-hallgató és a Fjällräven képviselői, kiválasztották azt az öt nyertest, akiket itt be is mutatunk.

Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre