Termékkeresés:

Minden út a ­Fjällrävenhez vezet

Más vadászmárkákkal ellentétben mi rendkívül jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a hegyi, illetve a vadonbeli túrázás, a túlélés és a mindennapi élet terén. A Fjällräven termékcsalád sok meglepetést kínál a vadászoknak. 

Más outdoor termékeket kínáló cégekkel ellentétben mi magunk is vadászok vagyunk. Nem látunk ezen a téren hatalmas különbségeket, de mi a saját vadászati tapasztalatunkat használjuk a zajtalan, meleg, konkrét követelményeknek megfelelő eszközeink fejlesztése során, a vadászlesen való várakozástól a becserkészésen át az ízletes vacsoráig.  

A Fjällräven egy svédországi cég, amely 1960 óta fejleszt kimondottan a skandináv viszonyokra tervezett felszereléseket. Vadászni azonban sokféleképpen lehet, attól függően, hogy a Föld melyik részén vagyunk. Mi a svéd hagyományokat követjük, túra és vadászat közben egyaránt, mivel szerintünk azok a a világon mindenhol hatékonyak. 

Mindegy, hogy hol vagy; a természetben az alapkövetelmények mindenhol ugyanazok. Praktikusság. Tartósság. Megbízhatóság. Időtállóság. Melegség. Szellőzés. Stílus. A fenntarthatóság elve.

Mi pedig ezeken a területeken szakértők vagyunk. 

Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre