Termékkeresés:

Mit ígérnek termékeink?

A Fjällräven termékeivel gond nélkül élvezheted a természetet, nem kell aggódnod a felszerelésed miatt. Termékeink ígérete hat fontos elven alapul - erre számíthatsz, ha tőlünk vásárolsz.

Praktikusság

A Fjällräven nagy gyakorlattal rendelkezik praktikus felszerelések gyártásában, minden típusú outdoor tevékenységhez. Az elsők között voltunk, akik különböző éghajlati viszonyok között tesztelték termékeiket, Grönlandtól Brazília párás esőerdejéig. A szellőzőnyílások, zsebek elhelyezkedése, az anyagok kiválasztása - minden sokéves tapasztalaton és változatos körülmények között végzett, alapos teszteléseken nyugszik.

Tartósság

Bármit is veszel a Fjällräventől, biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig nem kell költened helyettesítő termékre. A tesztelésért felelős Johan Skullman vezeti azt a csapatot, amely az összes termékünket jóval nagyobb megpróbáltatásnak teszi ki néhány hónapon keresztül, mint amekkorának mások tennék ki sok éven át.

A hosszú élettartam sok tényezőtől függ - a gyártási tapasztalattól, a legkiválóbb alapanyag kkiválasztásától és a gyártási szabályoktól, továbbá a gyártási folyamat során végzett szigorú minőség-ellenőrzéstől.

Időtállóság

Termékeinket úgy fejlesztjük ki, hogy éveken át használhasd és szerethesd őket, anélkül, hogy rájuk unnál. Trendek követése helyett teljes egészében a termékek rendeltetésére összpontosítunk, kivitelük egyszerű és időtálló. A termékek külalakját mindig a gyakorlati használatuk határozza meg, ami alapvetően sokkal fontosabb, amikor outdoor tevékenységről beszélünk. 

Megbízhatóság

Felszereléseinknek olyan terepen is helyt kell állniuk, ahol nem hibázhatunk. Ezért törekszünk arra, hogy olyan anyagokat és megoldásokat válasszunk, amelyek biztonságos és megbízható terméket eredményeznek. Továbbá ez az oka, amiért minden termékünket egy tapasztalt csoport teszteli, koptatja és használja, mielőtt a piacra dobnánk.

A tartósságra, szakítószilárdságra és számos más tényezőre vonatkozóan textillaboratóriumokban végeztettünk teszteket, így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy minden alkotóelem meg tudja tartani ugyanazt a magas technikai teljesítményszintet.

Felhasználóbarát

Termékeink könnyen kezelhetők, amint megismerkedtél használatukkal. Lényegtelen, hogy milyen „okos” funkciója van a termékünknek, ha nehéz terepen vagy zord időben nehézkes használni. Ezért van az, hogy például a sátraink nemcsak stabilak, de könnyen fel is állíthatók, ha egy hirtelen támadt vihar elől kell védelmet találni. 

Rugalmasság

Az egyik ok, amiért a szabadban érdemes tölteni az időt, az a hihetetlen változatosság, amit a természet nyújtani tud. Egyik nap viharos szél fúj, míg másnap már a nap süt le ránk a tiszta, kék égboltról. A természet sokoldalúsága a termékeinkben is tükröződik, amelyeket úgy terveztünk, hogy mind a változatos időjárási viszonyoknak, mind a különféle tevékenységeknek megfeleljenek.

Például a tartós g-1000-es szövetünk a Greenland Wax felhordásával alkalmassá tehető mind hideg éghajlatú, mind trópusi környezetben történő használatra. Hátizsákjaink teljes mértékben állíthatók, így bárki kényelmesen használhatja őket. Az eltávolítható felső fedelek, amelyek övtáskává hajtogathatók össze, valamint a lecipzározható szárú nadrágok további példái tervezési megoldásainknak, amelyek sok helyzetben hozzájárulnak a változatos felhasználhatósághoz.