Termékkeresés:

G-1000

A világ egyik legjobb outdoor anyaga

A G-1000 a Fjällräven saját fejlesztésű, kopásálló és sokoldalú anyaga, amely már klasszikusnak számít a túrázásban és amely a legkülönfélébb kalandokra csábít, minden éghajlaton, minden évszakban a trópusokon és a dermesztő sarkokon egyaránt.  A sűrű szövésű anyag (65% poliészter és 35% legkiválóbb minőségű pamut) Greenland Wax viasszal van átitatva. Ezen anyagok találkozása teszi a G-1000-et a világ egyik legjobb outdoor szövetévé. A G-1000 számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik:

• Tartós A G-1000 rendkívül kopásálló, ez pedig könnyű súllyal kombinálva kiváló választás utazáshoz és természetjáráshoz egyaránt.

Vízálló A Greenland Wax a G-1000-ből készült ruhadarabokat igen ellenállóvá teszi esővel és nedvességgel szemben. Ez azt jelenti, hogy rövidebb záporok idején is viselheti. Ha az anyag nedves lesz, akkor gyorsan meg is szárad.

• Szélálló A sűrű szövés a G-1000 anyagot szinte teljesen szélállóvá teszi. Ha egyszer átitatódik Greenland Wax-szal, teljes védelmet nyújt a csípős szél ellen.

• Légáteresztő képesség A G-1000 egyik legvonzóbb tulajdonsága kiváló szellőzőképessége. Hatékonyan engedi át a test nedvességét, ami különösen hasznos a nagy fáradsággal járó tevékenységek esetén.

UV-védelem Az anyag szinte 100%-os védelmet nyújt a nap ultraibolya sugárzása (UVA és UVB) ellen, és ezért nagyban lecsökkenti a leégés kockázatát.

Szúnyogbiztos A sűrű szövés távol tartja a bőrtől a szúnyogokat és más repülő rovarokat – egyaránt hasznos a hegyekben és az erdőkben, vagy a forró égövi utazások során. (Ne feledje, hogy a G-1000 Lite nem szúnyogbiztos.)

A védelem mértékéről Ön dönt!

A Greenland Wax viasz segítségével szabadon megválaszthatja G-1000 ruházatának funkcionalitását. Több viasz alkalmazása sűrűbb, időjárásállóbb szövetet eredményez, és a ruhadarabot tartósabbá teszi, élettartamát meghosszabbítja.  Ha kevesebb viaszt használ, a ruhadarab levegősebb lesz és maximálisan szellőzik.

A waxolásról és a G-1000 ruhadarab megfelelő gondozásáról bővebben is olvashat.

Products found: 3 Show: All
 1. Sok esetben a G-1000 a legjobb választás

  Sok esetben a G-1000 a legjobb választás

  Sokan a nélkül húznak magukra vízhatlan „technikai” Shell dzsekit, hogy sokat töprengenének rajta. Read more »
 2. A G-1000 négy típusa

  A G-1000 négy típusa

  A G-1000 a Fjällräven saját fejlesztésű, kopásálló és sokoldalú anyaga, amely már klasszikusnak... Read more »
 3. Egy klasszikus túraruha megszületése

  Egy klasszikus túraruha megszületése

  Az 1960-as években a túraruházat jóval kevésbé volt praktikus, mint ma. Az 1966-os grönlandi... Read more »
 
Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre