Termékkeresés:

MT, Micro Travel

Szellős, gyorsan szárad és ráncmentes

A Micro Travel (MT) egy olyan anyag, amit magunk fejlesztettünk meleg éghajlati viszonyok közötti használatra. Könnyű súlya mellett tartós mikro-poliamid szálakból és hűvös, fésült pamutból készül. Rendkívüli légáteresztő képességének köszönhetően az MT nagyon népszerű, mert frissnek érzi magát benne az ember, és ez a tulajdonság még azt is garantálja, hogy a ruha mindig száraz, szellős és kényelmes marad. Utazásnál mindig, minden áron törekedjen arra, hogy szükségtelen terhet ne vigyen magával. Ezért készült az MT a lehető legkönnyebb anyagnak. Ezen kívül többé-kevésbé ráncmentes is.

MT-ből készült ruháinkon számos ügyes zseb és néhány olyan funkció található, amelyek megkönnyítik az életét kalandozás közben.

Az MT főbb tulajdonságai:

Gyorsan szárad: Az MT-ből készült termékek hihetetlenül jó légáteresztő képességűek, ami garantálja, hogy szárazon maradnak és mindig szellősek. Az MT-ből készült ruhadarabok mintegy háromszor olyan gyorsan száradnak meg, mint az ugyanolyan, pamutból készült termékek.

Könnyű és ránctalan: Az MT gyakorlatilag súlytalan és csaknem egészen gyűrődésmentes. Ez azt jelenti, hogy az MT-ruházat ideális meleg égövi utazásokra, kalandozásokra.

UV-védelem: Az MT fényvédő anyag is egyben, amely csaknem minden UV-sugarat elnyel, közöttük az alfa és a béta sugarakat is. E tekintetben az MT kétszerte jobban véd a pamutnál.

Products found: 4 Show: All
 1. Cape Point MT Trousers

  Cape Point MT Trousers

  Könnyű, kényelmes utazó nadrág alacsony derékkal, puha, gyorsan száradó szövetből. Nyolc p...
  149,95 €
  Rendelés
 2. Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Könnyű, kényelmes lecipzározható nadrág alacsony derékkal puha, gyorsan száradó szövetből....
  154,95 €
  Rendelés
 3. Daloa MT Zip-Off Trousers

  Daloa MT Zip-Off Trousers

  Kényelmes lecipzározható nadrág könnyen kezelhető anyagból, mely a bőrnek kellemes. Hat zs...
  159,95 €
  Rendelés
 4. Marlin MT Hat

  Marlin MT Hat

  Könnyű és gyorsan száradó kalap. Összehajtható és könnyen a csomagba rejthető. Állítható b...
  39,95 €
  Rendelés