Termékkeresés:

Pehelykezelési fogadalmunk

A Fjällräven már több mint 40 éve készít pelyhet tartalmazó termékeket. Az egész világon úgy ismernek bennünket, hogy csak a legjobb minőségű pelyhet használjuk. Ha a Fjällräventől vásárolsz egy pelyhet tartalmazó terméket, akkor 100%-ig biztos lehetsz abban, hogy az általunk használt pehely olyan folyamatból származik, melynek során a madarak jólétéről a lehető legnagyobb mértékben gondoskodnak.

100%-ig követhető

A Fjällräven már 2009-ben elkezdett kifejleszteni olyan szigorú útmutatásokat és munkafolyamatokat, amelyek szabályozzák a pehely kezelését. Ma a mi termelési láncunk a legátláthatóbb az iparágban, amelyben az összes pehely 100%-ig követhető – az éppen kikelt kislibáktól kezdve a kész, pehelytartalmú termékig. Ezért kaptunk elismerést a svéd Animal Welfare-től, a pehelykezelési gyakorlatunk megbecsüléseként 2010-ben.

Kiváló minőségű, etikusan előállított pehely

A Fjällräven termékekben felhasznált pehely az élelmiszergyártás mellékterméke. Munkánk irányelve az arról való gondoskodás, hogy a madarak élete a lehető legjobb legyen, és hogy az állatok kezelésére vonatkozó felelős szemléletünket mindegyik partnerünk magáévá tegye. A madarak jóléte pehelykezelési politikánk legfontosabb eleme – a második legfontosabb pedig az, hogy termékeinkben csak kiváló pelyhet használjunk fel. Annak biztosítására, hogy a Fjällräven pehely ne keveredhessen más forrásból származókkal, a pehely leplombált zsákokba kerül, amelyeket a gyártási folyamat különböző fázisaiban többször tesztekkel ellenőriznek.

Itt egy filmekből, cikkekből és képekből álló gyűjteményt találsz, amely bővebben ismerteti pehelykezelési politikánkat és azokat a lépéseket, amelyek révén ez meg is valósul.

Kövesd a pehely előállításának folyamatát lépésről lépésre
A vészjelzéstől az elismerésig