Termékkeresés:

Nadrágokhoz

Nagyon sokan úgy vélik, hogy mi készítjük a világ legjobb túranadrágjait. Ez minket hihetetlen büszkeséggel tölt el! Így rengeteg időt fordítunk arra, hogy ezek a nadrágok megfeleljenek a mi - és a Te – igényeidnek, amikor a természetben jársz.

Nagy elvárások a túranadrágokkal szemben

A túranadrágodnak nem csak védelmet kell nyújtania az erdők, mezők tüskés ágai ellen, de egyben ellen kell állnia az elhasználódásnak, a fahasábok és a sziklák szakításainak is. Kényelmesnek kell lennie és nemcsak szárazon de hűvösön is kell, hogy tartson arra az esetre ha a hőmérséklet emelkedik. Amikor esni kezd a nadrágodnak szárazon kell hogy tartson amíg fel nem veszed az esőkabátodat, esőruhádat. Amikor a hőmérséklet csökken kényelmesenek kell lennie a nadrágodnak még akkor is, amikor hosszú, vastagabb aláöltözetet viselsz alatta. És mindemellett a nadrágodnak  jól kell állnia rajtad! Amint látjuk, valóban nagyok az elvárások a túranadrágokkal szemben. 

Funkcionális, tartós és időtálló túranadrág

A jó hír az, hogy nekünk gyártóknak is a magasak az elvárásaink. Állandóan  a legjobb megoldásokat keressük és új modelleket gyártunk. Új termékeink nagyon gyakran magas elismerést kapnak különböző vásárokon, kiállításokon vagy napilapok és magazinok szakújságíróitól. Azonban láthatod, hogy sok megoldás, fejlsztés még mind a mai napig nagyon praktikus, több nadrágmodellunk évről évre visszatér. Például a Vidda nadrág majdnem tíz éve a kollekció része és még mindig az egyik legkedveltebb darab az intenzívebb, keményebb túrák során.