Termékkeresés:

A tökéletes nadrág megtalálása

A szekrényedben található kirándulásokra viselt ruháid közül valószínűleg a túranadrágod hordozza a legtöbb emléket. Az elvékonyodó térdrész, a fényesre kopott gombok mind - mind a hegyek és erdők mélyén átélt kalandok, túraútvonalak emlékét őrzik. Minél jobb egy túranadrág, annál tovább fog tartani - és annál több történetet fog elmesélni.

Tekintettel arra, hogy milyen hosszú ideig fogod használni a túranadrágodat, érdemes időt szánni arra, hogy átgondold valójában melyik típusú nadrág a legtökéletesebb a számodra. Próbáltuk összeállítani egy listát azon kérdésekkel, amelyek segíthetnek megtalálni az igényeidnek leginkább megfelelő, legtökéletesebb nadrágot.

Mire fogod használni a nadrágot?

Gyártunk nadrágot túrázáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez (Trekking), trópusi utazásokhoz (Utazás), az erdők világához, vadászatra, madárleshez (Erdő), valamint mindennapi használatra (Hétköznapi Outdoor). Állj meg egy pillanatra és gondold át milyen körülmények között fogod legtöbbet hordani a nadrágot és kezd el a böngészést abban a kategóriában. A Fjällräven különböző típusú nadrágjairól bBővebb információt találhatsz a "Fjällräven Nadrág" címszó alatt.

Milyen fazonú nadrágot szeretnél?

Láthatod, hogy a nadrágjaink kétféle szabást követnek, a normál vagy klasszikus fazont illetve egy kényeles, komfort fazont, valamint háromféle derekrésszel illeszkednek: magas, normál és alacsony. Természetesen személyes preferenciák valamint a használati kör azok a tényezők, amelyek meghatározzák, hogy melyik fazon illetve derékrész a legmegfelelőbb számodra. Próbáld fel a különböző típusú Fjällräven nadrágokat a hozzád legközelebb eső üzletekben.

A Fjällräven nadrágok kétfajta lábszárhossz végződéssel rendelkeznek, vagy fix vagy szabad lábszárhossz végződésűek. A szabad lábszárhossz végződés arra utal, hogy a nadrág szárhossza meglehetősen hosszú, így a megfelelő hossznál felhajtható, elvágható és beszeghető. Így az egyedi igényeknek és elvárásoknak megfelelően alakítható a nadrág lábszárhossza.

Milyen extra funkciókra van szükséged?

Minden egyes Fjällräven nadrág az aktív, sportos életstílusra készül, így rendkívül strapabíróak és rengeteg ötletes zsebmegoldás található rajtuk. Egyes modellek megerősített részekkel vannak ellátva, duplán vett anyagréteggel, hogy helytálljanak az esetleges intenzív, esetenként durva használatnak. Más nadrágok meghatározott részein rugalmas anyagrészek vannak betoldva így biztosítva a teljes körű szabad mozgás lehetőségét. Néhány nadrágtípus lecipzározható lábszárrésszel, a közismert zip-off funkcióval rendelkezik. Így a melegebb napokon pillanatok alatt rövidnadrággá lehet őket alakítani, majd könnyen vissza nadrággá, ha az este hideggé válik. Nehezebb, aljnövényzetben gazdag terepen is a körülményeknek megfelelően egyszerűen le / fel cipzározhatod a lábszárrészt. Gondosan mérlegeld, hogy milyen extra funkciókra lehet szüksége a nadrágodnak!

Ezen kérdések átgondolásával és megválaszolásával sokkal könnyebbé válhat a megfelelő nadrág kiválasztása. Bízunk benne, hogy így sikerül megtalálni a számodra legtökéletesesbb Fjällräven nadrágot. Ha mégsem találnád amit keresel, kérjük, küldj egy üzenetet a Facebook és mondd el nekünk, milyen nadrágot képzeltél el.

Products found: 6 Show: All
 1. Barents Pro Trousers Long

  Barents Pro Trousers Long

  Tartós G-1000® túranadrágok normál derékkal (közepes derékkal) és normál szabással. Megerő...
  159,95 €
  Rendelés
 2. Barents Pro Trousers W

  Barents Pro Trousers W

  Tartós G-1000® túranadrágok normál derékkal (közepes derékkal) és normál szabással. Megerő...
  159,95 €
  Rendelés
 3. Keb Trousers Regular

  Keb Trousers Regular

  Technikailag haladó trekking nadrág sztreccs és tartós G-1000 Eco anyagból. Optimalizált i...
  224,95 €
  Rendelés
 4. Vidda Pro Trousers Regular

  Vidda Pro Trousers Regular

  Tartós G-1000® túranadrágok normál derékkal (közepes derékkal) és normál szabással. Hátul ...
  169,95 €
  Rendelés
 5. Vidda Pro Trousers W Regular

  Vidda Pro Trousers W Regular

  Tartós G-1000® túranadrágok normál derékkal (közepes derékkal) és normál szabással. Hátul ...
  169,95 €
  Rendelés
 6. Keb Trousers W Regular

  Keb Trousers W Regular

  Technikailag haladó trekking nadrág szterccsből és tartós G-1000 Eco-ból. Optimalizált ill...
  224,95 €
  Rendelés