Termékkeresés:

Sátor részletek

A sátorunk az egyik legfontosabb darabja a felszerelésünknek. Menedéket nyújt viharban és egy helyet hol feltöltödni és pihenni lehet. Ha egy olyan sátort szeretnél, amit csak szélcsendes tiszta nyári éjjeleken használsz a hátsó udvarban akkor a piacon lévő sátrak bármelyike megfelel. Viszont ha szeretnél jobban elmerülni a vadonban, Fjällräven sátorba kellene befektetned. Sok hasznos funkciójuknak és kiemelkedő minőségüknek köszönhetően, sátraink gyarkan feltűnnek a világ minden pontján. Lejjebb megtalálsz néhány olyan jellemzőt, ami az alapanyagokon kívül, megmagyarázza sátraink népszerűségéet, és hogy miért is nyertek számos termékteszten.

Hajtott varrás és cérna - Minden Fjällräven sátor hajtott varrással készül, ami extra erősséget ad viharos időben. A hajtott varrás azt jelenti, hogy minden egyes öltés 4 rétegen megy keresztül. Ez a lehető legjobb vízállóságot és tartósságot adja. Hogy biztosítsuk a kivételes erősséget, pamut-borítású műszálas fonallal dolgozunk, ami nedvesség hatására megduzzad, így is biztosítva a sátor varratainak vízállóságát. 

Aluminium rudak - Minden Fjällräven sátorhoz Aluminium 7075 T9 rudak járnak. Ezek könnyűek és rugalmas szilikon alapú zsinórzattal rendelkeznek, amely ellenáll a hidegnek is.

Feszítő zsinorok és rögzítésük - Minden Fjällräven sátor feszítőzsinorokkal van ellátva, hogy plusz stabilitás nyújtson vihar közben. A 2 mm vastag zsinórok nylon-ből készültek és a sátor fontos pontjaihoz vannak rögzítve. A zsinorok rögzítő pontjai úgy vannak elhelyezve, hogy a sátor falait feszesre húzzák, hatékonyan és stabilan. A zsinórok akár kesztyűben is könnyen kezelhetők.

Északi stílus - Minden Fjällräven sátor külső és belső része olyan módon van egymáshoz rögzítve, hogy könnyen szétszedhetőek legyenek. Ez azt jelenti, hogy külön is haszálhatóak. Sok ember használja csak a belső részt meleg éjszakákon, így míg a szúnyogokat és hangyákat kint tartja, mégis jó szellőzést biztosít.

V-alakú zsák - A sátor csomagoló zsákja V-alakú, hogy megkönnyítse a pakolást és emellett kisebbé tegye a az elfoglalt helyet.

Színkódolt rudak és zsebek - A Fjällräven sátorrudak színkódoltak. A zsebek színe megfelel az odaillő rúdénak, így megkönnyítve a megfelelő rúd-zseb párosok megtalálását.

Ezek csak néhány jellemzőjük a Fjällräven sátraknak, amik növelik a kényelmed a vadonban.