Termékkeresés:

Az ingek három típusa

Ha felkeresed a legközelebbi Fjällrävent forgalamzó üzletet ingvásárlás gyanánt vagy a weboldalunkon böngészel ing után, láthatod hogy különböző típusú ingeket gyártunk: ingeket túrázáshoz és egyéb outdoor tevékenységekhez (Trekking), ingeket melegebb tájakra való utazásokhoz (Utazás), az erdők világához (Erdő) és mindennapi használatra. Az ingek három különböző fazonnal készülnek: kényelemes, normál és karcsúsított.

A Fjällräven különböző típusú outdoor ingjei:

Túra és outdoor ingek

Itt találhatod a legstrapabíróbb ingeket aktív használatátra. Ide tartoznak a speciális pamut ingek, extra megerősítésekkel és kiváló lélegző tulajdonságokkal valamint a ugalmas anyagból készülő, gyorsan száradó ingek az intenzív outdoor tevékenységekhez.

Ingek utazásokhoz

Ezek az ingek tökéletesek mind a trópusi tűző nap alatt, mind csak egy melegebb nyári napon. Csakúgy mint a túraingeket, ezeket is több évnyi használatra tervezték. Tartós ám lélegző anyagból készülnek, ami nem csak hűvösen tart de megvéd a nap káros UV sugárzása ellen is. Amellett, hogy helyet takarítanak meg a poggyászodban, szinte teljesen gyűrődésmentesek.

Ingek vadásztokhoz

A kollekció elnyűhetetlen darabjai ellenállanak a legkeményebb használatnak. Semleges szinezésük segítégével tökéletesen besimulhatsz az erdő, mezők világába, így a legjobb választás lehet horgászat, vadászat, madárles és minden egyéb erdei tevékenység során.

There are no products matching the selection.