Termékkeresés:

Biztonság

Fent északon a téli szezon novemberben elkezdődik és egészen áprilisig tart. Az időjárás többnyire száraz és szeles, viszonylag állandó alacsony hőmérséklettel -15 és -40 ° C között. Ezen időjárási körülmények szükségessé teszik, hogy a megfelelő ismeretekkel és felszereléssel rendelkezz egy túra biztonságos ám egyben kellemes megvalósításához.

A legfontosabb biztonsági intézkedésekről az utazás megkezdése előtt gondoskodni kell. Készíts előre egy pontos útitervet és szerezd be a megfelelő eszközöket, ruházatot. A legfontosabb azonban, hogy képes is légy a helyzetnek megfelelően használni ezeket a felszerléseket, mint csak megvenni az üzletekben található legjobbat.

De mind a kellő tudás és mind a legjobb felszerelés mellet a leginkább figyelmesnek kell lenned. Semmi sem fog Téged megvédeni jobban, mintha jól és pontosan megtervezed a túrát és mindvégig óvatos és figyelmes vagy. Ha az időjárás rosszra fordul keress egy menedékhelyet vagy fordulj vissza, de semmiképp se folytasd! Válassz egyszerűbb túraútvonalakat és menj együtt másokkal – a téli túrázás nem magányos tapasztalatszerezés. Összegyűjtöttünk néhány hasznos ötletet, ami segítehet a kellő biztonság megvalósításában.

Products found: 5 Show: All
 1. Hypothermia

  Hypothermia

  A vészes kihűlésről (hypothermia) akkor beszélünk, amikor a szervezet nem képes tovább... Read more »
 2. Szabályozás

  Szabályozás

  Az emberi szervezet az egyik igen figyelemre méltó képessége, hogy nagyon jól képes szabályozni... Read more »
 3. Mi is a hideg?

  Mi is a hideg?

  A világ északi részén a tél már novemberben elkezdődik és egészen áprilisig kitart. Száraz, szeles.. Read more »
 4. Higiénia

  Higiénia

  Még ha úgy is érzed, hogy ez valójában nem egy praktikus tanács, mitöbb nem is túl kellemes beszélni... Read more »
 5. Ellenőrző lista

  Ellenőrző lista

  A természetben lenni téli időszakban nagy felelőséggel jár. A körülmények hihetlen gyorsasággal... Read more »