Termékkeresés:

Néhány szó a Numbers termékekről

Olyan ruházatok gyűjteménye ez, amelyek kivételesen hosszú élettartamúak és kicsi a környezetre gyakorolt hatásuk.

A hőskorban a Fjällräven minden terméke számozott volt. A Numbers Sorozat újraéleszti ezt a hagyományt és a sorozat egyes termékeit az alapján nevezzük el, hogy hány elődjük van.

Jacket No.68 például a legújabb a praktikus és kopásálló Fjällräven túradzsekik sorában, míg a Gaiter Trousers No.1 az innovatív lábszárvédő funkcióval az első a maga nemében.

Fenntartható rendszer

Rendszerben való használatra tervezve a Numbers Sorozat minden egyes ruhadarabja kombinálható más darabokkal és seregnyi különféle felhasználási módnak, évszaknak és éghajlatnak megfelelően átalakítható.

A kollekció a Fjällräven praktikus és tartós túraruházatok és felszerelések tervezésében szerzett 50 éves tapasztalatán alapul. A fenntarthatóság továbbra is vezércsillagaink egyike marad, ezért minden egyes ruházati termékünket úgy tervezzük meg, hogy élettartama kivételesen hosszú, a környezetre gyakorolt hatása pedig kicsi legyen. Ezért használjuk a kopásálló G-1000® Eco anyagot, amely újrahasznosított poliészterből és organikus pamutból készül.

A nagy koptatásnak kitett felületek extra erősítést kapnak, hogy fokozzák az egyes ruhák tartósságát, és minden egyes terméket gondosan úgy alakítunk ki, hogy a többéves használat után a kopott részek cserélhetők legyenek, ezzel is növelve a ruha élettartamát.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk abban is megnyilvánul, hogy a Numbers sorozat termékeinek egyes részletei helyreállított bőrből készülnek, amelyet a Fjällräven svédországi, öveket gyártó üzeméből szerzünk be. Minden egyes növényi anyagokkal cserzett bőrdarab színe és megjelenése más és más, így a Numbers sorozat minden egyes darabja bizonyos értelembe egyedi.

Numbers sorozat gyártása döntő részben néhány, gondosan kiválasztott beszállítónál zajlik Európában. Ezzel nem csak a szállítási útvonal rövidebb, és ennek következtében kisebb a környezetterhelés, hanem ez azt is jelenti, hogy garantálni tudjuk minden folyamat magas követelmények szerinti elvégzését.

Mindezek eredménye olyan tartós és időtálló ruhák sorozata, amelyek számtalan kaland során, hosszú éveken át képesek szolgálni viselőjüket.

There are no products matching the selection.