Termékkeresés:

article

Sok esetben a G-1000 a legjobb választás

Sokan a nélkül húznak magukra vízhatlan „technikai” Shell dzsekit, hogy sokat töprengenének rajta. Akik azonban kemény gyalogtúrához vagy sítúrához öltenek szalagokkal levarrt, laminált ruházatot, hamar ráébrednek, hogy az ilyen túlságosan is vízzáró. A Shell dzsekit vízállóvá tevő membrán nem képes olyan gyorsan átengedni a nedvességet, mint amilyen gyorsan az belül keletkezik, ha viselője intenzíven mozog, ezért gyakran belül lesz nedves.

Ezért a tapasztalt túrázók minden más előtt a G-1000-ből készült ruhadarabokat részesítik előnyben évtizedek óta. Ez megvéd a széltől, de viselője kisebb záporok esetén is száraz maradhat. Ha az anyag nedves lesz, akkor gyorsan meg is szárad. Ugyanakkor a G-1000 anyag jobban szellőzik, így Ön nem fog annyira izzadni, mintha vízálló ruházatot viselne. A G-1000 ráadásul jóval tartósabb a membrán ruházatnál. Jól viseli a természetben található kiszögellések éleit, de még a tábortűzből kipattanó szikra sem árt neki.

Minden évszakban használható

A G-1000 ruhák kitűnő választást jelentenek nyáron is, bármilyen időben, talán csak a nagyon esős napok jelentenek kivételt. Ilyenkor vegyen fel egy ultra könnyű esőkabátot erősítésnek! Télen a G-1000 megbízható védelmet nyújt a hótól és az erős széltől, légáteresztő képessége pedig csökkenti az átnedvesedett alsó ruházat miatti meghűlés kockázatát. További előnye, hogy könnyű és kényelmes viselet.

Itt bővebben olvashat a négy különböző típusú G-1000 ruházatról.

Karácsony előtti szállításhoz a rendelés határideje: 2015-12-17T15:00 Meghosszabbított Karácsonyi Áru Visszaküldés 2016. január 15-ig, a 2015. november 20. és december 31. közötti rendelésekre