Termékkeresés:

article

Válassz megfelelő ruházatot!

Válasszd a lélegző anyagot!

100% szintetikus anyagból készült ruházatban túl meleged lesz. Olyan anyagra lesz szükséged, ami nem gyűrődik, UV-védelmet nyújt és "lélegző". Keresd a Fjällräven Mikro Travel (MT) vagy a Fjällräven Comfortable Travel (CT) anyagaiból készült termékeket és biztosan jól döntesz!

Válassz könnyű anyagot!

Egy dolgoban biztos lehetsz, túl nehéz hátizsákot és súlyos ruhadarabokat soha nem akarsz majd cipelni. Utazás alkalmával a hely mindig szűkösen áll rendelkezésedre és kerülni szeretnéd a felesleges súly cipelését is. A már említett Fjällräven Mikro Travel (MT) vagy Fjällräven Comfortable Travel (CT) anyagaiból készült termékekkel tökéltes a választás!

UV-védelem

Számíts arra, hogy a nap igen erősen tűz szafarik során. Igyekezz olyan ruházatot találni, ami biztosítja a szükséges UV-védelemet. Olvass többet a funkcionális szövetekről.

Szag- és gyűrődésmentes darabok

Lehet lesz rá néhány alkalom, amikor elég energiád és időd marad arra, hogy kimosd a ruháidat, de egészen biztosan kevesebb alkalommal fogod kivasalni őket. Pakolj be antibakteriális és gyűrődésmentes ruhadarabokat! A Fjällräven bambusz ingei antibakteriális hatásúak, amelyek így szagmentes tulajdonsággal bírnak. Nagyon jól szellőznek, és szinte teljesen gyűrődésmentesek. Ezt biztosan értékelni fogod a szafari során!

Zip-off (lecipzározható) funkció

Csak egy napra a kabátodból mellényt illetve a nadrágodból rövidnadrágot csinálni, könnyen megoldható a zip-off (lecipzározható) kabátok és nadrágok segítségével. Egyszerűen cipározd le a kabátod ujjait és kész a mellény, cipzározd le a nadrágod szárát és már van is egy nagyszerű rövidnadrágot. Ha estefelé lehűl az idő és megjelennek a szúnyogok csak cipzározd vissza őket.

Funkcionális zsebmegoldások

Több cég azért varr fel zsebeket a ruhákra, hogy így jobban nézzenek ki. Nem azt mondjuk, hogy ez baj, de nem tartjuk teljesen helyénvalónak sem, mi nem ezt az utat választottuk. Minden általunk felvarrt zsebnek célja van! Minket a funkcionalitás gondolata sarkall! Ezért csak olyan zsebeket találsz, amelyek kiválóan alkalmasak útikönyvek, kések, fényképészeti eszközök, nassolnivalók és bármi olyan dolog szállítására, amire csak szükséged lehet az út során.