Termékkeresés:

Fizetés

Hogyan fizetem ki, amit megrendeltem?

Jelenleg csak hitelkártyával/bankkártyával tud fizetni, például a következőkkel:

• MasterCard
• Maestro
• VISA hitelkártya/bankkártya
• VISA Electron

   

Fizetés hitelkártyával

A biztonság megőrzése és a csalások megelőzése érdekében minden kifizetést érvényesítenie és engedélyeznie kell mind a kártyakibocsátónak, mind a hitelintézetnek, mind nekünk. A fizetés biztonsága az első számú prioritások közé tartozik. Ennek megfelelően minden információ titkosított szervereken (SSL/HTTPS) halad át. A rendszerünk megakadályozza hitelkártyájának vagy bankkártyájának mások általi csalárd felhasználását. A Fenix soha nem ment el kártyaadatokat. 

DIBS fizetés

Felhívjuk a figyelmét, hogy automatikusan átirányítjuk Önt a DIBS fizetési felületére. Itt kerül sor a fizetés feldolgozására. Kérjük maradjon a DIBS oldalán amíg a fizetés folyamata véget nem ér. Sikeres tranzakció esetén, amint a rendszer végrehajtotta a fizetést, automatikusan visszairányítja Önt boltunk weboldalára

Mikor terhelik meg a számlámat?

Ha hitelkártyával vagy betéti kártyával fizet, kártyáját a rendelés feladásával egyidejűleg engedélyezik, és egy e-mailben értesítést kap, amely megerősíti, hogy rendelése sikeres. Nem terheljük meg addig a kártyát, amíg fel nem dolgozzuk a rendelést, és el nem indítjuk a raktárunkból a kiszállítást.

Ha a kártya érvényesítése sikertelen, nem történik megterhelés, és képernyő-értesítés formájában azonnali értesítést kap a fizetés sikertelenségéről. A rendszer arra kéri, használjon más fizetési módot.