Termékkeresés:

Kapcsolat


Ha kérdése van az internetes áruházzal kapcsolatban, de a GyIK, oldalon nem talál választ, a Fjällräven Vevőszolgálatát felkeresheti telefonon, e-mailben vagy úgy, hogy kitölti a lenti online formanyomtatványt és megnyomja az Elküld gombot (mivel az ügyfélszolgálatunkat  Svédországból  kezelik fontos, hogy angolul írjon nekünk!). A velünk partneri viszonyban álló Fjällrävek egyike a lehető leghamarabb válaszol majd a kérdésére.

Segítsen, hogy segíthessünk: minél részletesebben írja le a problémát, annál jobb. Kérdésébe, kérjük, foglalja bele az olyan fontos részleteket, mint – a termék neve és cikkszáma, rendelési szám, dátum, stb.

Ne feledje!

• Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása: hétfő–péntek 9:00–17:00 (közép-európai idő szerint.

• Vevőszolgálatunk rendelkezésére áll, hogy válaszoljon az internetes áruházzal kapcsolatos valamennyi kérdésére, angol vagy svéd nyelven.

• Ha sürgős választ vár, ne e-mailben küldje el érdeklődését vagy kérését, hanem inkább telefonon hívjon minket.

Ha kérdése nem az áruházzal kapcsolatos, ám el szeretné érni a Fjällräven vevőszolgálatát, küldjön e-mailt az info@fjallraven.se címre vagy hívjon minket a 0046 (0) 660 266200.

• Termékeinkről bővebb információval szolgálunk a hungary@fjallraven.se email címen! 

Telefon

Ezen a számon érhet el minket: 0046 (0) 8 54518688
(A hívás díja svédországi nemzetközi hívás díjának felel meg. Ennek költségétől saját szolgáltatójánál érdeklődhet.)

A Fjällräven Vevőszolgálata hétfőtől péntekig 09.00 és 17.00 óra között (közép-európai idő) várja a vevők hívásait. 

E-mail

customerservice@fjallraven.se

Contact Form

* Required FieldsNemzetközi érdeklődések

USA - Keresse fel a www.fjallraven.us  honlapot, vagy hívja telefonon a Fjällräven Customer Service US-t a következő számon: 1-855 996 3746 (nemzetközi díjas hívás).

Kanada - Kanadai vásárlóinknak is a Fjällräven US megkeresését ajánljuk e-mailben vagy telefonon.

A kéretlen ötletekkel kapcsolatos cégpolitika

Mindig örömmel vesszük vásárlóink megkereséseit. Nagyra értékeljük az ön észrevételeit is a termékeinkről, szolgáltatásainkról. Cégpolitikánk azonban nem teszi lehetővé termékekkel kapcsolatos ötletek elfogadását más esetekben, mint amikor mi magunk kérünk tanácsot.

Ezt a cégpolitikát olyan félreértések elkerülése érdekében rögzítettük, mint ami akkor áll elő, ha saját, belső erőforrásból indított fejlesztéseink eredménye hasonlít valaki másnak az ötletére. Ezért kérjük, hacsak nem mi magunk adunk rá megbízást, ne küldjenek termékekkel és külső megjelenéssel kapcsolatos elgondolásokat!

Ha mégis megírja, kéretlenül, egy-egy ötletét, elküldi grafikai tervét, ezeket nem fogjuk bizalmasan kezelni, és nem leszünk kötelesek sem felhasználni, sem terjeszteni.